Skip to main content

Wie zijn wij?

Welkom bij Échte Liefde, de webshop waar liefde centraal staat. Bij Échte Liefde geloven we in de kracht van liefdevolle relaties en gelukkige momenten. We willen ervoor zorgen dat je altijd met liefde behandeld wordt, of je nu een product bij ons koopt of gewoon onze website bezoekt.

Artikel 1 – Toepasselijkheid

1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aankopen die worden gedaan in de webshop van Échte Liefde. Door een bestelling te plaatsen, ga je akkoord met deze voorwaarden.

Artikel 2 – Retourbeleid

2.1 Bij Échte Liefde geloven we dat ware liefde de basis is van al onze transacties. Wij begrijpen dat soms liefde op het eerste gezicht kan veranderen, en daarom bieden wij onze klanten de mogelijkheid om binnen 14 dagen na ontvangst van hun aankoop, zonder opgaaf van reden, te annuleren. Wij verwachten echter wel dat de geretourneerde aankopen in goede staat bij ons terugkomen, want liefde floreert het beste in een zorgvuldig onderhouden omgeving. Mochten de producten niet in goede staat zijn, dan zijn wij genoodzaakt om kosten in rekening te brengen, zij het met een zwaar hart.

2.2 Wanneer je besluit om een product te retourneren, stuur ons dan een liefdevolle boodschap via ons contactformulier. Wij zullen je met dezelfde liefde en zorgvuldigheid behandelen als toen je het product kocht. Maar, uit pure liefde en respect voor onze klanten, is het belangrijk te weten dat het retourneren van producten aan Échte Liefde voor eigen rekening is. Wij dragen de lasten van liefde en toewijding, maar helaas kunnen wij deze financiële lasten niet dragen.

2.3 Bij Échte Liefde doen we ons best om je te helpen de liefde te vinden in onze producten. Als er iets niet helemaal klopt of als je hulp nodig hebt, neem dan alsjeblieft contact met ons op. We staan altijd klaar om met liefde vragen te beantwoorden en eventuele zorgen weg te nemen.

Artikel 3 – Aankopen en Betalingen

3.1 Alle prijzen in onze webshop zijn inclusief liefde. Wanneer je besluit om een product aan te schaffen, zal je betaling met liefde en zorgvuldigheid worden verwerkt.


3.2 We accepteren verschillende betaalmethoden, waaronder creditcards, iDeal, en PayPal. Kies degene die bij jou past, en wij zorgen ervoor dat je transactie met liefde wordt afgehandeld.

Artikel 4 – Levering en Verzending

Artikel 4 – Levering en Verzending
4.1 Bij Échte Liefde streven we ernaar om onze producten met de grootst mogelijke liefde zo
snel mogelijk bij je af te leveren. De levertijd kan variëren, afhankelijk van je locatie en de
beschikbaarheid van het product. We volgen nauwlettend de verzendtijden van de
betrouwbare bezorgdienst DHL, zodat je bestelling binnen de gestelde termijnen bij een
pakketpunt bij jou in de buurt arriveert, met uitzondering van feestdagen.
4.2 Onze samenwerking met liefdevolle bezorgdiensten staat garant voor de veilige en tijdige
levering van je bestelling. Met dezelfde toewijding als we in onze producten steken, zorgen we
ervoor dat je pakketje met zorg en liefde wordt behandeld totdat het bij jou aankomt.

4.2 Onze samenwerking met liefdevolle bezorgdiensten staat garant voor de veilige en tijdige levering van je bestelling. Met dezelfde toewijding als wij in onze producten steken, zorgen wij ervoor dat je pakketje met zorg en liefde wordt behandeld totdat het bij jou aankomt.

4.3 Als blijk van onze liefde en waardering voor jou als klant, bieden wij gratis verzending op de meest échte liefdevolle manier aan voor bestellingen boven €100. Het is ons cadeau aan jou, omdat jij deel uitmaakt van de Échte Liefde-familie.

Artikel 5 – Privacy en Gegevensbescherming

5.1 Bij Échte Liefde hechten we veel waarde aan jouw privacy en de bescherming van jouw persoonlijke gegevens. Ons Privacy beleid beschrijft hoe we met jouw gegevens omgaan. We behandelen jouw gegevens met liefde en respect.

Artikel 6 – Contact

6.1 Als je vragen, opmerkingen of liefdevolle boodschappen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn er om je met liefde te helpen.

6.2 Hier zijn enkele vragen die je kunt stellen:

– Heb je vragen over onze producten of diensten? Wij staan klaar om met liefde je vragen te beantwoorden.

– Wil je meer weten over ons retourbeleid? Onze klantenservice staat klaar om met liefde alle informatie te verstrekken.

– Heb je speciale wensen of verzoeken? We zullen ons best doen om met liefde aan je wensen tegemoet te komen.

Onze gegevens:

Échte Liefde Webshop

Adres: Wandelboslaan 25,

5042 PA Tilburg

Telefoon: 0683778386

E-mail: info@echteliefdenl.nl

KVK-nummer: 90760832

Btw-identificatienummer: NL004841042B88

Échte Liefde staat klaar om je te verwelkomen in onze liefdevolle gemeenschap en om je te helpen liefde te vinden in alles wat we aanbieden. Bedankt dat je voor ons hebt gekozen.

Algemene voorwaarden zijn ook via deze link te downloaden: DOWNLOAD HIER

Met liefde,

Het Échte Liefde Team