Skip to main content

Gregory Wijnstein oprichter échte liefde spreekt op bedenkingen #7

Beste Échte Liefde Gemeenschap,

Wat een onvergetelijke avond op de zevende editie van Bedenkingen op 9 januari 2024! Het was een eer mijn verhaal te delen in The Hall of Fame, te midden van gelijkgestemden die net zo gepassioneerd zijn over liefde, vrijheid en intimiteit als ik.

Échte Liefde gaat voor mij verder dan woorden; het is een diepgewortelde overtuiging die ik graag deel. Die avond heb ik mijn reis met jullie gedeeld en hoe dit idee van liefde verspreiden tot stand kwam. Het thema van de avond, vrijheid en intimiteit, raakte mijn hart, en ik hoop dat mijn woorden met jullie resoneren.

Een bijzonder moment was de kans om exclusieve Échte Liefde items te bemachtigen, een tastbare herinnering aan een avond vol inspiratie. Dank aan allen die deel uitmaakten van deze magische avond en aan Kunstmaan, Sapi, Tilburg Universiteit filosofieafdeling en The Hall of Fame voor dit prachtige initiatief.

Het delen van mijn verhaal in The Hall of Fame was een eer, en ik ben dankbaar voor de warmte en liefde. Blijf op de hoogte van toekomstige evenementen en ontdek meer over de reis van Échte Liefde op deze website.

Met liefde en dankbaarheid,

Gregory Wijnstein

Leave a Reply