Skip to main content

BEN ANDERS

BEN ANDERS

BEN ANDERS

Gregory Wijnstein

Ik wilde een community waar iedereen zichzelf kan zijn, zonder zorgen te maken wat anderen ervan vinden.

WAAR STAAN WIJ VOOR

Welkom bij Échte Liefde 2024: Waar Iedereen Verdient Het!

Bij Échte Liefde geloven we dat liefde en waardering universele rechten zijn die iedereen verdient. Onze missie is om een inclusieve gemeenschap te creëren waarin iedereen, ongeacht hun achtergrond, geslacht, leeftijd of overtuigingen, zich geliefd en gewaardeerd voelt. Onze slogan, “Iedereen verdient het bij Échte Liefde,” weerspiegelt ons diepe gevoel voor inclusie en acceptatie.

In 2024 bouwen we verder aan onze visie om een wereld te creëren waarin liefde en acceptatie centraal staan. We streven ernaar om niet alleen een kledingmerk te zijn, maar een beweging die de kracht van liefde gebruikt om positieve verandering teweeg te brengen in de wereld om ons heen.

Muziek speelt een essentiële rol in onze boodschap van liefde en verbondenheid. Het versterkt onze emoties en verbindt ons op een dieper niveau. Bij Échte Liefde omarmen we de kracht van muziek door inspirerende evenementen te organiseren, zoals live optredens, DJ-sets en muziek. Deze evenementen brengen mensen samen, versterken de gemeenschap en creëren herinneringen die een leven lang meegaan.

Of je nu deelneemt aan een van onze evenementen, onze kleding draagt of gewoon onze boodschap van liefde en inclusie verspreidt, bij Échte Liefde ben je altijd welkom. Samen bouwen we aan een wereld waarin iedereen zich geliefd en gewaardeerd voelt. Want bij Échte Liefde, verdient iedereen het.

ALLEEN MAAR ÉCHTE LIEFDE|

ALLEEN MAAR ÉCHTE LIEFDE|

ALLEEN MAAR ÉCHTE LIEFDE|

ALLEEN MAAR ÉCHTE LIEFDE|

ALLEEN MAAR ÉCHTE LIEFDE|

ALLEEN MAAR ÉCHTE LIEFDE|

EVENEMENTEN DIE JE NIET WILT MISSEN

Naast onze kledinglijn organiseren we ook inspirerende evenementen die je niet wilt missen. Van modeshows tot workshops en communitybijeenkomsten, onze evenementen zijn een kans om gelijkgestemde mensen te ontmoeten, nieuwe connecties te maken en jezelf verder te ontwikkelen. We geloven dat het delen van ervaringen en kennis een krachtig middel is om te groeien en onze community sterker te maken.

Dus sluit je aan bij Échte Liefde en ontdek een wereld van mode, duurzaamheid, gemeenschap en muziek. Samen kunnen we een positieve verandering teweegbrengen, zowel in de mode-industrie als in de wereld om ons heen. Sluit je aan bij onze beweging en laat zien dat Échte Liefde geen grenzen kent.