Skip to main content

Trots op mijn rol bij Inkluis 013

Beste lezers,

Ik ben oprecht verheugd om met jullie te delen dat ik op 21 maart 2024 de kans krijg om mijn missie en doelen te delen met de ondernemers in het creatief en sociaal domein bij Inkluis 013. Als oprichter van échte liefde en verbinder kijk ik er enorm naar uit om mijn ervaringen te delen en te spreken over hoe we samen een impact kunnen maken in onze gemeenschappen.

Inkluis 013, gevestigd in Tilburg, is een broedplaats voor creativiteit en sociale innovatie waar kunst, cultuur, en sociale betrokkenheid samenkomen. Mijn missie is eenvoudig maar krachtig: ik geloof in de kracht van échte liefde en wil samenwerken om een wereld te creëren waar liefde en begrip de leidende principes zijn.

Laten we op 21 maart samenkomen, onze harten openstellen voor nieuwe inzichten en onze geesten verenigen in een gezamenlijke zoektocht naar een betere wereld, iedereen verdient het.

Gregory Wijnstein

Leave a Reply