Skip to main content

Op 31 mei gaan we voor ÉCHTE LIEFDE, met onze #1 editie van clubavond: ‘HALL OF FLAME’!

HALL OF FLAME // BY ÉCHTE LIEFDE

AMAPIANO, DANCEHALL & REGGAE

HEET! Dat wordt het 31 mei. Geen weersvoorspelling, maar hoge temperaturen in onze zaal. In samenwerking met Échte Liefde presenteren we Hall of Flame. DJ Sueside, Rowsu, Térence en Jaci Wodo zullen een mix van dancehallreggae en amapiano brengen. 

Van eigen grond hebben we Térence! Als getalenteerd model, acteur en danser is Terence Munzemba een geweldig multidisciplinair artiest. Als ‘Térence’ creëert hij een magische melodie, waar hiphopafro en R&B in harmonie zijn, gecombineerd met house/elektronische beats.

DJ Sueside is al talloze jaren in de game. In 1983 kocht hij zijn eerste plaat. Nu meer dan 38 jaar later is DJ SUESIDE de Europese Hiphop/R&B DJ met de meeste internationale optredens achter zijn naam. Hij deed in meer dan 40 verschillende landen 4 wereldtours en brengt 31 mei zijn hitte naar de Hall of Flame. 

DJ Rowsu, wonend in Amsterdam, is al bijna 9 jaar actief in de scène. Ze heeft niet de eerste de beste leermeester gevonden, want ze komt uit de koker van DJ Sueside. Haar carrière begon met het draaien van vinyl als resident van Le Scratch, waaruit ze is doorgegroeid en een eigen uniek geluid heeft ontwikkeld. Door gebruik van viool onderscheidt ze zich van andere en met vele gigs er al op zitten wordt het ongetwijfeld heet in de Hall of Fame.

Straight uit Tilburg hebben we Jaci Wodo! Hij is nog maar 18 jaar, maar laat ’t je niet afleiden, want hij draait als een routinier. Afkomstig uit een muzikale familie, heeft Jaci Wodo zijn passie voor muziek van kinds af aan omarmd en heeft hij zijn eigen geluid binnen de genres Afro, R&B, Hiphop en Amapiano gevormd.

TICKETS:

TIJDEN:

  • DEUREN: 22:00
  • START PROGRAMMA: 22:00
  • EIND: 04:00

Leave a Reply